Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2015 - 10:48 Yorum: 0

"Çanakkele" konulu şiir yarışmasında ödüller verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Halk Ozanları Kültür Derneği'nin "Uluslararası, 100. Yılında Diriliş-1915 Çanakkale" konulu şiir yarışmasının ödül töreni düzenlendi.İl Kültür Müdürlüğü...

'Çanakkele' konulu şiir yarışmasında ödüller verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Halk Ozanları Kültür Derneği'nin "Uluslararası, 100. Yılında Diriliş-1915 Çanakkale" konulu şiir yarışmasının ödül töreni düzenlendi.

İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'ndaki ödül törenine, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ile davetliler katıldı. 

Kayseri Halk Ozanları Kültür Derneği Başkanı Turgut Aydın, törende yaptığı konuşmada, her şeyin bir zahmet istediğini belirterek, "Bu sene bu yarışmayı yaparken Çanakkale Savaşlarının yüzüncü yılı dedik ve konuyu ona göre seçtik. Başımız ağrıyor hemen acile koşuyoruz ama kurşun yarasını hiç birimiz yemedik. Hiç birimiz aç kalmadık ama neden aç kalmadığımızı kimlere borçlu olduğumuzu bugün sizlere anlatmaya çalıştık. Yarışmaya yurt içi ve yurt dışından kişiler katıldı. Bu yarışmada biz Çanakkale ruhunu aradık" diye konuştu.

İsmet Taymuş da Çanakkale Savaşlarının dünya savaşları içerisinde çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından yarışmada dereceye girenlere ödül verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber