Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Eylül 2016 - 19:03 Yorum: 0

Çan’da protokol bayramlaştı

Menderes Parkı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma programına Çan İlçe Garnizon Komutan Jandarma yüzbaşı Cengiz Mete Yavuz, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman...

Çan’da protokol bayramlaştı

Çan "da bayramlaşma programı Menderes Parkı'nda gerçekleştirildi.

Menderes Parkı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma programına Çan İlçe Garnizon Komutan Jandarma yüzbaşı Cengiz Mete Yavuz, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Uğurelli, Ak Parti Çan İlçe Başkanı Murat Okan, Ak parti İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, STK Başkan ve yöneticilerinin yanı sıra Çan halkı katıldı. Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, "Bayrak inmesin ezan susmasın diye bu milletimiz dik duruşuyla vatanına sahip çıktı. Bu milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde olduğu zaman hiçbir güce boyun eğmediğini gördük. Birlik ve beraberliğimiz bozulmadı, bayramlarda bunlara vesile oldu. Bayramımızı birlik beraberlik içerisinde geçiriyoruz. Çan'da vatandaşlarımız kazası belasız kurbanlarını kesti.Rabbim hepimizin kurbanlarını kabul etsin. Katılımlarınızdan dolayı tekrardan teşekkür ediyorum ve bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. Protokol üyeleri daha sonra Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çan İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek polis ve askerle bayramlaştı.

Çan’da protokol bayramlaştı

Çan’da protokol bayramlaştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber