Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Haziran 2016 - 23:33 Yorum: 0

Çan’da Trafik Kazası; 2 Yaralı

Edinilen bilgiye göre İlçeye bağlı Tepeköy istikametinden, Çan istikametine seyir halinde olan S.A (68) sevk ve idaresindeki 17 HF 107 plakalı araç sürücüsü...

Çan’da Trafik Kazası; 2 Yaralı

Çan'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre İlçeye bağlı Tepeköy istikametinden, Çan istikametine seyir halinde olan S.A (68) sevk ve idaresindeki 17 HF 107 plakalı araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüje çıkarak aydınlatma direğine vurdu. Çarpmanın etkisi ile aracın içerisinde bulunan S.A (68) ve B.A (63) yaralandı. Olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesi ile Çan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan B.A'nın durumu ağır olduğu için Çanakkale Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber