Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Ekim 2016 - 12:18 Yorum: 0

Caner Erkin’in şifası Beşiktaşlı iş adamından

Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği üyesi Hüseyin Ateşok, Antalyaspor maçında sakatlanarak 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Caner Erkin'in kısa sürede...

Caner Erkin’in şifası Beşiktaşlı iş adamından

Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği üyesi Hüseyin Ateşok, Antalyaspor maçında sakatlanarak 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Caner Erkin'in kısa sürede iyileşmesi için kendisine sıradışı şifa kaynağı kinao bitkisi göndereceğini söyledi.

Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği (ABISAD) üyesi olan Hüseyin Ateşok, ana vatanı Güney Amerika olan ve birçok rahatsızlığın tedavisinde kullanılan kinoa bitkisini Türkiye'de ilk kez Adana'da yetiştirip ülke genelinde tarımının yapılmasına katkıda bulunduğunu söyledi.

Sıradışı şifa kaynağı bitkiyi üretip pazarlamasını yapan Ateşok, "Ben Beşiktaşlıyım. Caner kardeşime de geçmiş olsun. Rahatsızlık geçirdi, ameliyat oldu. Doktorlar, "sezonu kapattı minimum 6 ayda iyileşir" diyor. Kısmetse bizim de yardımımız olsun Caner kardeşime. Biz 1 çuval kinao göndereceğiz. Bittikçe de devamını sağlayacağız. Bu sürecin kısaltılması için uğraşacağız" diye konuştu.

Caner Erkin için gönderilecek kinoa yarın kargoya verilip kulübün genel merkezine iletilecek.

Güney Amerika başta olmak üzere ABD ve Avrupa ülkelerinde yaygın olarak tüketilen ancak ülkemizde henüz çok kişi tarafından bilinmeyen kinoanın vücut için gerekli tüm amino asitleri içerdiği belirtiliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber