Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ocak 2018 - 16:38 Yorum: 0

Caner, "Takıma katkı için takvim bastırdık. Talep yok"

Spor Toto 2. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor'un Başkanı Süleyman Caner, takıma katkı olması için bastırdıkları takvime talep olmadığını...

Caner, 'Takıma katkı için takvim bastırdık. Talep yok'

Spor Toto 2. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor'un Başkanı Süleyman Caner, takıma katkı olması için bastırdıkları takvime talep olmadığını söyleyerek destek istedi.

Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, olağanüstü kongrenin ardından görev dağılımı yaptıklarını ifade etti. Kömürspor'a gelir sağlamak için bastırılan takvimlerin istenilen sayıda satılamadığını hatırlatarak destek çağrısında bulundu. Caner, "Bastırdığımız takvimler şuanda elimizde duruyor. Bunların biran önce taleple beraber çıkması gerek. Ama bakıyorum talep yok. Tanesi 30 lira. Bu takıma destek. Bende bir tane alayım destek vereyim diyen yok ya. İnşallah umut ediyorum biran önce bastırdığımız takvimler satılarak Kömürspor'a bir nebze olsun katkı sağlarız. İnşallah Altay maçını kazanarak lige en iyi şekilde başlayacağız. İlk yarıyı 10'uncu sırada tamamladık. Daha iyi da olabilirdi. Kısıtlı imkanlarla bu kadar oldu. Fazla bir imkanımız yok. Elimizden gelen imkanlar bunlar. Burada 2 tane büyük sanayi firmamız var. Mağlup ülkedeki kriz onları da etkilediği için destek almakta zorlanıyoruz. Şuana kadar bizlere destekleri esirgemediler. Şuanda Valimiz Ahmet Çınar önderliğinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kısıtlı imkanlarla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. El ele verirsek zaten başarı gelecektir. Bu kentin profesyonel ligde oynayan tek takımı Zonguldak Kömürspor'dur. Herkes elinden geleni yapacak'şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber