Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Kasım 2014 - 15:38 Yorum: 0

Canik Belediyesi vergi tahsilatı için hafta sonu mesai yapacak

SAMSUN (AA) - Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisi ödemelerinin ikinci taksitinin 30 Kasım'da sona erecek olması nedeniyle, Canik Belediyesinin hafta sonunda fazla mesai yapacağı bildirildi.Kurumdan...

Canik Belediyesi vergi tahsilatı için hafta sonu mesai yapacak

SAMSUN (AA) - Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisi ödemelerinin ikinci taksitinin 30 Kasım'da sona erecek olması nedeniyle, Canik Belediyesinin hafta sonunda fazla mesai yapacağı bildirildi.

Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların sıkıntı yaşamaması için hafta sonunda fazla mesai yapılacağı veznelerin cumartesi ve pazar günü açık olacağı duyuruldu.

Canik Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Abdurrahmanoğlu, imzasıyla yapılan açıklamada vergisi ödemelerinin ikinci taksitinin 30 Kasım'da sona ereceği hatırlatılarak şu ifadelere yer verildi:

"Belediye Hizmet Binası veznesinde tahsilat işlemleri sürüyor. Belediye her zaman vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Halkımızın mağduriyet yaşamaması adına cumartesi ve pazar günleri 09.00-17.00 saatleri arasında belediyemiz içerisindeki veznemiz açık olacak. Canik ilçemiz her geçen gün gelişiyor ve büyüyor. İlçemizde, Samsun'a ve Karadeniz'e hitap eden büyük projelere imza attık. Yaptığımız onca hizmeti halkımızın ödediği vergilerle yerine getirdik. Bir vatandaşlık görevi olan vergi ödeme duyarlılığını benimsemiş olan herkese teşekkür ediyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber