Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Eylül 2016 - 09:18 Yorum: 0

Canik Belediyespor ikinci oldu

Türkiye Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Samsun temsilcisi Canik Belediyespor, Yunanistan'da oynadıkları hazırlık turnuvasında ikinci...

Canik Belediyespor ikinci oldu

Türkiye Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Samsun temsilcisi Canik Belediyespor, Yunanistan'da oynadıkları hazırlık turnuvasında ikinci oldu.

13-15 Eylül tarihleri arasında Yunanistan'da düzenlenen ve Panathinakos, Sporting Athens B.C. ile Spartak MR Vidnoj takımlarıyla maç yapan Samsun Canik Belediyespor, 2 galibiyet alarak hazırlık turnuvasını ikinci tamamladı.

İlk maçında Panathinakos'a 73-59 yenilen Canik Belediyesporlu oyuncular, ikinci maçında Sporting Athens B.C takımını 83-44 farklı yendi. Üçüncü ve son maçını dün oynayan Canikli kızlar bu maçtan da 74-66 galip gelerek turnuvada ikinci olmayı başardı.

Canik Belediyespor ikinci oldu

Canik Belediyespor ikinci oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber