Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Mart 2020 - 14:08 Yorum: 0

Canik’te pazar yerlerinde “elle seçme” denetimi

Canik Belediyesi zabıta ekipleri tarafından pazar yerlerinde tezgahlara esnaf ve vatandaşlara elle meyve ve sebze seçiminin yasak olduğunu hatırlatan uyarılar...

Canik’te pazar yerlerinde “elle seçme” denetimi

Canik Belediyesi zabıta ekipleri tarafından pazar yerlerinde tezgahlara esnaf ve vatandaşlara elle meyve ve sebze seçiminin yasak olduğunu hatırlatan uyarılar yerleştirildi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın talimatıyla ilçe pazar yerlerinde denetimlerini sıklaştıran Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazarcı esnafı ve vatandaşlara korona virüsü salgınının önlenmesi için uyulması gereken kurallar hakkında

bilgilendirmede bulundu. Tezgahlarda bulunan sebze ve meyvelerin elle seçilmesinin yasak olduğunu hatırlatan ekipler, satış tezgahlarına "Sağlık nedeniyle ürünleri elle seçmek yasaktır" yazılı uyarılar astı. Ayrıca satış tezgahlarının arasının geniş tutulması, tezgah arası geçiş yerlerinin de açık tutulması için esnafa uyarılarda bulunuldu. Tezgah aralarında sıkışıklığa neden olabilecek kasa ve ambalajların bulundurulmasına izin verilmediğini belirten görevliler, bu konuda da denetimler gerçekleştirdi.

Canik’te pazar yerlerinde “elle seçme” denetimi

Canik’te pazar yerlerinde “elle seçme” denetimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber