Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Eylül 2016 - 16:13 Yorum: 0

Canik’ten 15 Temmuz ve sonrası konferansı

Daha önce "Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasa Konferanslar Serisi" düzenleyen Canik Belediyesi, şimdi de "15 Temmuz ve Sonrası" konferansı ile hain darbe girişiminin...

Canik’ten 15 Temmuz ve sonrası konferansı

Daha önce "Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasa Konferanslar Serisi" düzenleyen Canik Belediyesi, şimdi de "15 Temmuz ve Sonrası" konferansı ile hain darbe girişiminin amaçlarını ve sonuçlarını vatandaşlara anlatacak. İlki 10 Eylül Cumartesi düzenlenecek konferansı AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk verecek.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in 12 yıldır her hafta başında gerçekleştirdiği Haftalık Müdürler Toplantısı, bu hafta başında da yapıldı. Başkan Yardımcıları ile Birim Müdürlerinin yer aldığı ve belediye tarafından önceki hafta yapılan çalışmalar ile o hafta için yapılması planlanan çalışmaların ele alındığı toplantının ana gündem maddesini 10 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan "15 Temmuz ve Sonrası" konferans oluşturdu.

FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılan darbe girişiminin gerçekleştiği 15 Temmuz gecesinin amaçlarının ve sonuçlarının konuşulacağı "15 Temmuz ve Sonrası" konulu konferansı, daha önce Canik Belediyesi tarafından düzenlenen "Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasa Konferanslar Serisi" kapsamındaki "Yeni Türkiye Yolunda Başkanlık Sistemi" konulu konferansa da katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk verecek. Geniş bir katılımın olması beklenen konferansta Milletvekili Külünk vatandaşlara 15 Temmuz gecesi yaşananları, darbe girişiminin amaçlarını ve sonuçlarını anlatacak.

Konferansın hazırlıklarının ele alındığı toplantıda konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Belediye olarak bizim görevimiz sadece yol, kaldırım, bina yapmak değildir. Biz aynı zamanda ülkemizin içinde bulunduğu durumda sorumluluk üstlenerek vatandaşlarımızı bilgilendirme ve bilinçlendirme görevi de üstleniyoruz. Daha önce başkanlık sistemi ve yeni anayasa konferansları ile önemli isimleri vatandaşlarımızla buluşturmuştuk. Şimdi ise ülkemiz için bir dönüm noktası olan 15 Temmuz darbe girişimi konusunda halkımızı daha fazla bilgilendirmek, FETÖ/PDY terör örgütü ile mücadelede halkımızı bilinçlendirmek istiyoruz" dedi.

Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi'nde

Amaçlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım ve hükümetin terör örgütleriyle mücadelesine destek vermek olduğunu dile getiren Başkan Osman Genç, "Biz zaten FETÖ/PDY terör örgütüyle özellikle 17-25 Aralık'tan sonra yoğun bir şekilde mücadele ediyoruz. 15 Temmuz ise amaçları ve sonuçları ileriki yıllarda çok daha iyi anlaşılacak milletimiz ve ülkemiz için önemli bir dönüm noktasıdır. Düzenleyeceğimiz bu konferans ile halkımızın bu önemli tarihi olayı daha doğru kavrayacağına inanıyoruz. Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi'nde AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Sayın Metin Külünk'ün vereceği konferansımıza tüm halkımızı bekliyoruz" diye konuştu.

Canik’ten 15 Temmuz ve sonrası konferansı

Canik’ten 15 Temmuz ve sonrası konferansı

Canik’ten 15 Temmuz ve sonrası konferansı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber