Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Nisan 2020 - 17:38 Yorum: 0

Çan’ın Maltepe köyündeki karantina bitiyor

Maltepe köyü, korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında, halk sağlığının korunması maksadıyla 29 Mart günü saat 22.00 itibari ile 14 gün müddetle...

Çan’ın Maltepe köyündeki karantina bitiyor

Çan ilçesine bağlı Maltepe köyünde karantina sona eriyor.

Maltepe köyü, korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında, halk sağlığının korunması maksadıyla 29 Mart günü saat 22.00 itibari ile 14 gün müddetle karantina altına alınmıştı. Karantina kararı alınır alınmaz jandarma ekipleri tarafından saat 18.00 itibariyle Maltepe Köyünde gerekli denetim ve kontrol faaliyeti başlatıldı. Karantinanın başlamasından önce köyden ayrılarak ilçe merkezi ve başka köylere giden vatandaş olmazken, gerekli her türlü tedbir alındı. Normalde 397 nüfuslu Maltepe köyünde karantinaya alındığı gün itibariyle 400'ün üzerinde vatandaşın yaşadığı belirlendi. 12 Nisan saat 22.00'da 14 günlük karantina süresi dolan Maltepe köyü için Çan İlçe Hıfzıssıhha kurulu bu süreyi 24 Nisan saat 22.00'a kadar uzatma kararı almıştı. Çan İlçe Hıfzıssıhha kurulu tarafından alınan yeni karara göre 22 Nisan günü saat 24.00 itibari ile karantina uygulamasına son verileceği açıklandı.

Çan’ın Maltepe köyündeki karantina bitiyor

Çan’ın Maltepe köyündeki karantina bitiyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber