Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ekim 2016 - 13:13 Yorum: 0

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’den okullara ziyaret sürüyor

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, tadilatı gerçekleştirilen okulları ziyaret ediyor.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’den okullara ziyaret sürüyor

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, tadilatı gerçekleştirilen okulları ziyaret ediyor.

Birlik Mahallesi'nde bulunan Ahmet Andiçen İlkokulu, Ziraat Mühendisleri ve Eşref Bitlis Ortaokullarını ziyaret eden Taşdelen, öğrenci ve öğretmenlere başarılı bir eğitim yılı diledi.

Çankaya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şerafettin Delialioğlu'nun da katıldığı ziyaretlerde öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Taşdelen, Çankaya'da yer alan okulların büyük bölümünde kısa sürede fiziki koşulların iyileştirilmesi için tadilat uyguladıklarını ve 216 okuldan geriye sadece 36 okulun kaldığını belirtti.

"Bir öğretmen çocuğu olarak eğitim alanındaki sorunlara daha farklı bakıyorum. Bu tadilatlar okullarımızın fiziki koşullarını düzeltirken mutlu öğretmenler ve öğrencilerle başarının da artacağına inanıyorum" diye konuşan Taşdelen, belediyecilik anlayışının insan odaklı olduğunun altını çizdi. Taşdelen, "Hayat neredeyse orada olacağız, okullarda olduğu gibi, taksi duraklarında, ibadethanelerde, karakollarda, sağlık ocaklarında yaptığımız yenileme çalışmaları bunun örneğidir" dedi.

Birlik Mahallesi'nde yer alan okulların genel sorunlarından haberdar olduklarından söz eden Taşdelen, önümüzdeki süreçte Lozanpark içerisinde yapılacak yüzme havuzu ve spor alanlarından okul öğrencilerinin de yararlanacağını, Spor Toto ile semtlere yapacakları tesislerin de okul etkinliklerine açılabileceğini ifade etti.

Ziyaret ettiği okullarda sınıfları da gezen Taşdelen, TEOG sınavlarına hazırlanan 8'inci sınıfları da gezerek başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber