Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Ağustos 2016 - 13:58 Yorum: 0

Çankaya Belediyesinden üniversite öğrencilerine burs imkanı

Çankaya Belediyesinin üniversite öğrencilerine maddi destek amacıyla geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde başlattığı "Çankaya'nın Filizleri" projesi...

Çankaya Belediyesinden üniversite öğrencilerine burs imkanı

Çankaya Belediyesinin üniversite öğrencilerine maddi destek amacıyla geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde başlattığı "Çankaya'nın Filizleri" projesi bu yıl daha da büyüyecek.

Çankaya Belediyesinin, Ankara'da öğrenim gören üniversite öğrencilerine maddi destek sağlamak amacıyla başlattığı "Çankaya'nın Filizleri" projesi, her geçen gün büyüyor. Vatandaşlarla kurulan dayanışma köprüsü ile sağlanan burstan yararlanmak isteyen üniversite öğrencileri için başvurular 1 Eylül-28 Ekim 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.

200 öğrencinin faydalandığı ve 137 öğrencinin sürekli burs aldığı proje kapsamında öğrenci okutmak isteyen apartman, site, alışveriş merkezi yönetimleri ile iş yeri sahipleriyle dayanışmayı güçlendirmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Çankaya Belediyesinin çalışanları da projenin gönüllüleri arasında yer alıyor. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, meclis üyeleri ve birim müdürlükleri çalışanları da projeye dahil oluyor.

Başkan Taşdelen'den davet

Belediye olarak 37 üniversite öğrencisini desteklediklerini hatırlatarak, Çankaya'nın Filizleri projesine destek vermek isteyen gönüllüleri davet eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Öğrencilerin gelecek planlarına el birliği ile katkıda bulunuyoruz. Bizim kültürümüzde dayanışma ve paylaşma vardır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize iyi eğitim almaları yolunda kilometre taşları olmak hepimiz için sevindirici bir durum. Bu projeyi önemli bir proje olarak görüyor; sitelere, iş yerlerine, mağazalara, şirketlere, kurumlara bir öğrenci de siz okutun ve projeyi hep birlikte büyütelim diyorum" diye konuştu.

Başvurular belediyeye

"Çankaya'nın Filizleri" projesine katılarak, burs vermek isteyenlerin Çankaya Belediyesi ile irtibata geçmeleri gerekiyor. Vatandaşlar, Belediye'nin Mithatpaşa Caddesi 52 numarada bulunan Çankaya Halk Sağlığı Merkezi adresinden ve 0850 455 02 65 numaralı telefondan bilgi alabiliyor. Ayrıca, Belediyenin internet sitesinden burs verilecek öğrencilerde aranan şartlar ile apartman ve site sakinlerinin projeye nasıl katkı vereceklerine ilişkin bilgilere de ulaşılabiliyor.

Başvuruların, 1 Eylül-28 Ekim tarihleri arasında hafta içi 08.00-17.00 mesai saatleri içerisinde alınacağı belirtilirken, istenen belgelere http://www.cankaya.bel.tr/pages/3071/Cankayanin-Filizleri-Projesi/ linkinden ulaşılabileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber