Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2016 - 12:28 Yorum: 0

Çankaya Belediyesi’nden ’Yeni Nesil’ Çankaya Evleri

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Tek katlı Çankaya Evleri'nin yerine modern ve geniş kullanım alanına sahip yeni nesil merkez için çalışmalara...

Çankaya Belediyesi’nden ’Yeni Nesil’ Çankaya Evleri

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Tek katlı Çankaya Evleri'nin yerine modern ve geniş kullanım alanına sahip yeni nesil merkez için çalışmalara başladık" dedi.

2016'yı "yatırım yılı" ilan eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'den Emek sakinleri için müjde geldi. Emek'teki tek katlı Çankaya Evi'nin yerine yapılacak yeni Çankaya Evi için çalışmalar başladı. Çankaya Belediyesi imalat mevsimi ile birlikte her alanda ve her bölgede çalışmalarını hızlandırdı. Çankaya'da asfalt, renkli-desenli kaldırım, merdivenli yollar gibi önemli projeler devam ederken, diğer yandan yeni dönemin büyük yatırımları için çalışmalar sürüyor. 2016 yılında 6 yeni ve modern Çankaya Evi'ni hizmete açacaklarını söyleyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Haziran ayı başında Bayraktar Mahallesi'nde 23'üncü Çankaya Evi'nin temelini attık. Şimdi de Emek'teki yapısal ömrünü doldurmuş, tek katlı Çankaya Evi'nin yerine modern ve geniş kullanım alanına sahip yeni nesil merkez için çalışmalara başladık" diye konuştu.

Çankaya'nın en eski ve yoğun nüfusa sahip bölgelerinden olan Emek'te bulunan Çankaya Evi'nin yetersiz kaldığını kaydeden Taşdelen, yeni Çankaya Evi'nin inşaatının kısa sürede tamamlanacağını ve Ekim ayında hizmete açacaklarını ifade etti.

Yeni Çankaya Evi'nin planlama ve inşa çalışmalarına da başlayan Çankaya Belediyesi ekipleri eski binanın yıkımını 23 Haziran'da tamamladı. Yıkımın ardından inşaat çalışmaları da 25 Haziran'da başlayacak. Yeni Çankaya Evi Eylül ayı sonunda tamamlanmış olacak. Öte yandan Emek Çankaya Evi engelli vatandaşların kolaylıkla yararlanabilmesi için engelsiz olarak inşa edilecek. İçerisinde çok amaçlı kullanıma uygun büyük bir salonu ve 5 dersliği bulunacak Emek Çankaya Evi, 250 metrekare üzerine yapılandırılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber