Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Ağustos 2016 - 12:48 Yorum: 0

Çankaya Evleri kayıtları başladı

Meslek edindirme ve hobi eğitiminin yanı sıra etüt derslerinin de verildiği Çankaya Belediyesi Çankaya Evleri'nde yeni kayıt dönemi başladı.

Çankaya Evleri kayıtları başladı

Meslek edindirme ve hobi eğitiminin yanı sıra etüt derslerinin de verildiği Çankaya Belediyesi Çankaya Evleri'nde yeni kayıt dönemi başladı.

Yabancı dilden bilgisayara, dikişten enstrüman çalmaya kadar geniş bir yelpazede ders veren Çankaya Evleri eğitmenleri "Bu yıl ne öğrenmek istersiniz?" diye soruyor.

Çankaya Belediyesi Çankaya Evleri'nde yeni kayıt dönemi başladı. El sanatları, dil dersleri, kişisel gelişim ve meslek edindirme kurslarının yanı sıra öğrenciler için etüt saatleri de düzenlenen Çankaya Evleri tüm vatandaşlara ücretsiz olarak açık.

Çankaya'nın dört bir yanında bulunan evlerde kişinin ilgi alanına göre dilediği dersi alabileceğini belirten eğitmenler "Kursiyerlerimiz yabancı dil de öğrenebilir, resim ya da takı yapmayı da. Bilgisayar dersi alabilecekleri gibi dikiş nakışla da ilgilenebilirler. Aslında biz onlara "bu yıl ne öğrenmek istersiniz" diye soruyoruz" açıklamasında bulundu.

Kursiyerlerin çocuklarını etüt derslerine ya da masal odalarına bırakarak kendilerine zaman ayırabileceğini de belirten eğitmenler, dileyenlerin Çankaya Evleri'nde düzenlenen sağlık, tüketici hakları, iletişim gibi çeşitli konularda düzenlenen seminerlere de katılabileceğini ifade ediyor.

2 adet vesikalık fotoğraf ve öğrenim durum belgesi ile ücretsiz olarak kayıt yaptırılabilen Çankaya Evleri'ne ilişkin ayrıntılı bilgi 458 89 00 /1821 - 1822 numaralı telefondan alınabiliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber