Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ağustos 2016 - 12:13 Yorum: 0

Çankaya parklarında tasarruf

Çankaya Belediyesi, Çankaya'ya yeni parklar kazandırmayı ve mevcut parkların da bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Çankaya parklarında tasarruf

Çankaya Belediyesi, Çankaya'ya yeni parklar kazandırmayı ve mevcut parkların da bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Kaynakları verimli kullanmaya hizmetlerinde de özen göstermeye çalışan belediye ekipleri, parkların aydınlatmalarında güneş enerjisinden yararlanıyor.

Daha yeşil bir Çankaya için aralıksız çalışan Belediye, sayısı 500'ü bulan park ve yeşil alanlarda, doğal kaynaklardan yararlanmaya özen gösteriyor. Güneş enerjili aydınlatma sistemini parklarında uygulayan Belediye, enerji tasarrufu da sağlamış oluyor.

"Aydınlatmayı en üst seviyeye çıkaracağız"

Kentin aydınlatılmasının özellikle güvenlik açısından önemli olduğuna ilişkin kısa süre önce açıklama yapan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Belediyemize bağlı park ve noktalarda aydınlatmayı en üst seviyeye çıkaracağız. Yetkimiz dahilinde karanlık nokta bırakmayacağız" diye konuştu.

Parklarda yapılan aydınlatma çalışmaları kapsamında elektrik tasarrufu sağlamak adına güneş enerjisinden yararlanan Çankaya Belediyesi, hem ekonomiye katkı sağlıyor hem de Çankaya parklarını güvenli hale getiriyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber