Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2016 - 12:53 Yorum: 0

Çankayalılar’a 1223 Rakımda Yeni Park

Yeni park çalışmalarını aralıksız sürdüren Çankaya Belediyesi, Ankara'nın en yüksek noktalarından Dikmen Malazgirt Mahallesi'ne yapılacak 10 bin 700...

Çankayalılar’a 1223 Rakımda Yeni Park

Yeni park çalışmalarını aralıksız sürdüren Çankaya Belediyesi, Ankara'nın en yüksek noktalarından Dikmen Malazgirt Mahallesi'ne yapılacak 10 bin 700 metrekarelik parkın çalışmalarını başlattı.

Çankaya Belediyesi, 2016 yılı için hedeflediği 22 yeni park için çalışmalarını sürdürüyor. Aynı anda devam eden birçok park inşaatına bir yenisini Malazgirt Mahallesi'nde ekleyen Çankaya Belediyesi, deniz seviyesinden yüksekliği 1223 metre olan alanda yeni park çalışmalarını başlattı. Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in sıradan birer park olmanın ötesinde adeta yeni yaşam alanı olarak nitelediği parkların spordan sosyal etkinliklere, çocuklara ve gençlere yönelik alanlardan oturma gruplarına kadar birçok özelliği bulunuyor.

Malazgirt Mahallesi'nde yapımı süren yeni park, 10 bin 700 metrekarelik alanı ve 7 bin metrekarelik yeşil alanı ile dikkat çekiyor. 2 bin 500 metrekaresi çim alan, bin metrekaresi kayrak döşeme olan parkın 183 metre koşu yolu, kondisyon alanı, çocuk oyun alanı ve kayma tepeleri de bulunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber