Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 10:43 Yorum: 0

Çankaya’nın Filizleri Ziyarette

Çankaya Belediyesi'nin üniversiteli gençlerin eğitimlerini rahat devam ettirebilmeleri için hayata geçirdiği Çankaya'nın Filizleri Projesi kapsamında burs...

Çankaya’nın Filizleri Ziyarette

Çankaya Belediyesi'nin üniversiteli gençlerin eğitimlerini rahat devam ettirebilmeleri için hayata geçirdiği Çankaya'nın Filizleri Projesi kapsamında burs alan beş öğrenci, Çankaya Halk Sağlığı Merkezi Evde Sağlık Ekibi'yle birlikte sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Birinci basamak sağlık hizmeti alan Çankayalıları evlerinde ziyaret eden Evde Sağlık Ekibi'ne eşlik eden Filizler, evlerine konuk oldukları yaşlı ve hastalara geçmiş olsun dileyip çiçek verdiler.

Sosyal belediyecilik alanında ürettiği başarılı projelerle örnek olan Çankaya Belediyesi, dokunduğu herkesi mutlu ediyor. Ekonomik sıkıntı içindeki başarılı öğrencilerin üniversite eğitimlerine daha rahat devam edebilmeleri için dayanışmaya dayalı bir burs köprüsü oluşturan Çankaya Belediyesi, Çankaya'nın Filizleri adlı projeyle önemli bir fark yaratmıştı. Aldıkları düzenli burs sayesinde ekonomik sıkıntılarını bir nebze aşıp eğitimlerine odaklanan gençler, dayanışma ağının bir parçası olmak için harekete geçti.

BAYRAM ÖNCESİ EVLERE SEVİNÇ GÖTÜRDÜLER

Çankaya Belediyesi Halk Sağlığı Merkezi bünyesinde hizmet veren Evde Sağlık Ekibi'yle birlikte hasta ve bakıma ihtiyaç duyan yaşlılara Ramazan Bayramı öncesi ziyarette bulunan Çankaya'nın Filizleri, gittikleri evlere gençliğin coşkusunu ve dayanışmanın umudunu da götürdüler.

Hacettepe, Gazi ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde eğitim gören beş genç, Evde Sağlık Ekibi'nde görevli hemşirelerle birlikte ev ziyareti yaptı. Sağlık bakımı alan Çankayalılarla sohbet edip geçmiş olsun dileklerini sunan gençler, ev sahiplerine günün anısına çiçek de hediye ettiler. Gençler, iki farklı kuşağı buluşturan böyle bir sosyal sorumluluk projesinin parçası olmaktan mutluluk duyduklarını söylediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber