Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Çankırı Belediye Başkanı Dinç:

"Şehrimize kazandırdığımız her değeri birlikte koruyacağız"

Çankırı Belediye Başkanı Dinç:

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Şehrimize kazandırdığımız her değeri birlikte koruyacağız" dedi.

Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aksu Tek Çam Parkı başta olmak üzere Rabia Parkı, İtfaiye Parkı ve Okullar Parkı'nda bankların, kemeriyelerin ve oyun gruplarının kırıldığını kaydetti. 

Şehre, birçok park ve rekreasyon alanları kazandırdıklarını belirten Dinç, parklara sahip çıkılması konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Dinç, kamu mallarının korunması gerektiğini dile getirerek, şunları söyledi:

"Çankırı, hepimizin evi. Evimizi temiz tutmak için uyarılara gerek olduğunu düşünmüyorum. Şehrimize kazandırdığımız her değeri birlikte koruyacağız. Korumak içinse sevgi, emeğe saygı, yaşadığın yeri benimsemek ve bilince ihtiyacımız var. Yapılan her hizmet vatandaşlarımızın ve özellikle de çocuklarımızın mutluluğu ve geleceği içindir. Lütfen, mutluluğumuza ve geleceğimize sahip çıkalım."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber