Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ekim 2017 - 17:38 Yorum: 0

Çankırı Belediye Başkanı resim yaptı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, katıldığı resim sergisinde tuval üzerine akrilik boya ile soyut resim çalışması yaptı.

Çankırı Belediye Başkanı resim yaptı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, katıldığı resim sergisinde tuval üzerine akrilik boya ile soyut resim çalışması yaptı.

Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğretmen ve öğrencileri tarafından "Sene Başı Resim Sergisi" düzenlendi. Protokol ve çok sayıda davetlinin katıldığı serginin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mehtap Meydaneri, "Emeği geçen öğretmenlerime ve öğrencilerime teşekkür ediyorum. Sanat Galerimizin adını Kurtuluş Savaşı'nda unutulmaz bir kahramanlık gösteren Yanığın Emine'nin adını koyduk. Yanığın Emine Sanat Galerisini bizlere kazandıran sanat dostu Başkanımız İrfan Dinç'e teşekkür ediyorum" dedi.

Sergiye eşi Zeynep Perihan Dinç ile birlikte katılan Belediye Başkanı İrfan Dinç, 72 eserin yer aldığı sanat galerisini gezdi. Dinç, öğretmenlerden ve eser sahiplerinden tek tek bilgi aldı.

Dinç yine ustalığını konuşturdu

Resim Bölümü öğretmenleri ve öğrencileri sergi sonunda Belediye Başkanı İrfan Dinç'e sürpriz yaptı. Dinç, kendisine verilen önlüğü giyerek tuval başına geçti. Fırçasını ve boyalarını eline alan Dinç, kollarını sıvayarak tuval üzerine akrilik boya ile soyut resim çalışması gerçekleştirdi. Dinç'in yaptığı resim, davetlilerden tam not aldı.

Resim yapmanın göründüğünden zor bir iş olduğunu söyleyen Dinç, kısa süre içinde de olsa resim yapmaktan çok keyif aldığını belirterek, "Sanatı kullanmadan ve geliştirmeden gelecek nesillerimize aktarılacak her öğretinin eksik kalacağının farkındayız. Çankırı Belediyesi olarak bu ilke doğrultusunda hareket ediyor, sanatı ve sanatçıyı çok önemsiyoruz. Bu güzel serginin mimarları değerli Resim Bölümü öğretmenlerimize, sanat yolunda ilerleyen değerli öğrencilerimize ve okul yöneticilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Çankırı Belediye Başkanı resim yaptı

Çankırı Belediye Başkanı resim yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber