Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

Çankırı'da buzağısı ölen besiciye, kuzu hediye edildi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından buzağısı ölen besiciye, kuzu hediye edildi.Birlik Başkanı Ahmet Susam, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

Çankırı'da buzağısı ölen besiciye, kuzu hediye edildi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından buzağısı ölen besiciye, kuzu hediye edildi.

Birlik Başkanı Ahmet Susam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Temiz'in bir ineğinin doğum yaparken yavrusunu kaybettiğini belirtti.

Bu duruma çok üzüldüklerini vurgulayan Susam, "Biz de Birlik Başkan Yardımcımız İbrahim Dereli'nin ikiz doğan Akkaraman türündeki kuzularından birisini İbrahim Temiz kardeşimize teslim ediyoruz. Ayrıca yavru kuzunun beslenebilmesi için bir tane yarım litrelik biberonu da hediye ediyoruz" ifadesini kullandı.

Susam, sivil toplum kuruluşları olarak üyelerinin her zaman yanında olduklarını bildirdi.

Çiftçi Temiz ise bu duyarlı davranışın kendisini çok mutlu ettiğini dile getirerek, "Büyükbaş hayvanım doğum yaparken yavrusu öldü. Ölen hayvanımızın yerine bu kuzu bizlere teselli oldu. Öncelikle başkanımıza ve kuzuyu veren İbrahim Dereli'ye teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber