Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Nisan 2015 - 18:23 Yorum: 0

Çankırı'da "Masal Okuma Saati" etkinliği

ÇANKIRI (AA) -  İl Halk Kütüphanesi'nde, 51. Kütüphane Haftası dolayısıyla "Masal Okuma Saati" etkinliği düzenlendi. İl Halk Kütüphanesi Müdürü Songül Kapusuz, gazetecilere yaptığı...

Çankırı'da 'Masal Okuma Saati' etkinliği

ÇANKIRI (AA) -  İl Halk Kütüphanesi'nde, 51. Kütüphane Haftası dolayısıyla "Masal Okuma Saati" etkinliği düzenlendi.

 İl Halk Kütüphanesi Müdürü Songül Kapusuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl etkinliklerin oldukça verimli geçtiğini kaydetti. 

Açık mekanlarda yapılan etkinliklerin, daha fazla insana ulaştığını vurgulayan Kapusuz, "Kitap okuma konusunda dikkat çekmek istiyoruz. Bu yıl dışarıda yaptığımız etkinliklerle bunu daha fazla başardık" ifadesini kullandı.

"Masal okuma saatini her sene yapıyoruz" diyen Kapusuz, şunları söyledi:

"Çocukların oyuncaklarının arasında mutlaka kitaplarında bulunması gerekli. Çünkü çocuklarımıza okuma alışkanlığını küçük yaşta aşılamak çok daha fayda sağlayacaktır.  Okula başlayan çocuklara bir anda kitap okumayı sevdiremeyiz. Onun için küçük yaştan itibaren onları kitaplarla tanıştırmalıyız."

Kapusuz, kütüphanelerin sık sık ziyaret edilmesi gerektiğini belirterek, "Kütüphanelerde din, dil, ırk, sınıf, cinsiyet, zengin, fakir ayrımı yoktur. Kapıdan giren herkese bizler seve seve hizmet ederiz. Çünkü kütüphaneler en demokratik kurumlardır" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber