Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Temmuz 2016 - 17:23 Yorum: 0

Çankırı’da sağanak yağış

Çankırı'da meydana gelen sağanak yağış sonrası oluşan sel Çankırı-Kastamonu yolunu trafiğe kapattı.

Çankırı’da sağanak yağış

Çankırı'da meydana gelen sağanak yağış sonrası oluşan sel Çankırı-Kastamonu yolunu trafiğe kapattı. Kaya parçaları ve ağaçların saçıldığı yolda uzun araç kuyrukları oluşurken, sürücüler uzun süre yolun açılmasını bekledi.

Aşırı sıcakların kavurduğu Çankırı'da öğleden sonra başlayan sağanak yağış etkili oldu. Yağışın etkisiyle oluşan sel Çankırı-Kastamonu yolunu trafiğe kapatırken, oluşan sel yüksek kesimlerdeki ağaçları yerinden söktü, taş ve kaya parçalarını da yola kadar sürükledi.

Selin getirdiği kaya parçaları ve ağaçlar nedeniyle yolda ulaşım dururken, sürücüler duruma isyan etti.

Karayolları Belediye görevlileri sel nedeniyle ulaşıma kapanan yolun açılması için çalışmalarını sürdürürken, oluşan sel tahribatları için de temizlik çalışması başlattı.

5 kilometre araç kuyruğunun oluştuğu Çankırı-Kastamonu yolu yaklaşık 1 saat devam eden çalışmaların ardından ulaşıma yeniden açıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber