Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Çankırı'da yardım derneği tanıtıldı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Koruma ve Bakıma Muhtaç Çocuk, Engelli, Yaşlı ve Kadınları Koruma Derneği tanıtım toplantısı yapıldı.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Alim...

Çankırı'da yardım derneği tanıtıldı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Koruma ve Bakıma Muhtaç Çocuk, Engelli, Yaşlı ve Kadınları Koruma Derneği tanıtım toplantısı yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Alim Çaycı, bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, sosyal hizmetlerin tüm topluma ulaşmasında kamunun önemli görevler üstlendiğini kaydetti.

Yerel yönetimlere önemli görevler düştüğünü belirten Çaycı "Sosyal hizmetlerin etkin ve verimli bir biçimde sunulmasında önemli bir paydaş olan yerel yönetimlerin katkı ve desteğinin de önemli olduğunu vurgulamam gerekmektedir" şeklinde konuştu. 

Çankırı Valisi  Vahdettin Özcan'ın eşi Leyla Özcan ise derneğin önemli görevler yerine getireceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından derneğe katkı sağlamak için hediye çekilişi gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber