Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 10:03 Yorum: 0

Çankırı'da zihinsel engelli gencin kaybolması

ÇANKIRI (AA)- Çankırı'da kendisinden 10 gündür haber alınamayan 36 yaşındaki zihinsel engelli gencin bulunması için çalışmalar devam ediyor.Baba Ferhat Şenol, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

Çankırı'da zihinsel engelli gencin kaybolması

ÇANKIRI (AA)- Çankırı'da kendisinden 10 gündür haber alınamayan 36 yaşındaki zihinsel engelli gencin bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Baba Ferhat Şenol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlu Osman Şenol'un 1 yaşında geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle engelli olduğunu belirtti.

Oğlunun 10 gün önce dolaşmak için dışarı çıktığını dile getiren Şenol, şunları söyledi:

"Sabah her zaman olduğu gibi dışarı çıktı. Akşam gelmeyince biz durumu polise bildirdik. Şimdi Türkiye'nin her yerinde aranıyor. Daha önce kaybolduğunda İstanbul, Ankara, Bursa, Kastamonu ve Çorumda bulunmuştu. Şu an nerede olduğunu bilmiyoruz. Çankırı ve çevresinde tamamen aradık ama bulamadık."

Şenol, eşinin yasta olduğunu vurgulayarak, "Ailecek hepimiz endişeliyiz.  Biran önce gelmesini istiyoruz. Duyanların haber vermesini bekliyoruz. Belki bir şekilde televizyonlara çıkar diye haberleri takip ediyoruz. Duyan ve gören vatandaşların haber vermesini istiyoruz" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber