Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 18 Nisan 2019 - 15:33 Yorum: 0

Çankırı’da ’zirai don’ uyarısı

Çankırı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 3 gün boyunca sabah ve akşamları il genelinde çeşitli bölgelerde hafif ve orta kuvvette yaşanabilecek...

Çankırı’da ’zirai don’ uyarısı

Çankırı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 3 gün boyunca sabah ve akşamları il genelinde çeşitli bölgelerde hafif ve orta kuvvette yaşanabilecek don olaylarına karşı çiftçiler uyarıldı.

Çankırı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "20-23 Nisan tarihleri arasında tarımsal faaliyetlerin olduğu bölgelerimizde İç Ege, Göller Yöresi, ve İç Anadolu Bölgesi ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde hafif, yüksek rakımlı yerlerinde ise orta kuvvette zirai don riski bulunmaktadır. Yetkililerin ve çiftçilerimizin gerekli tedbirleri almaları ve don durumu hakkında daha detaylı bilgi almak için en yakın meteoroloji müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber