Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:29 Hayır çeşmesi yapmak isterlerken hayatlarını kaybettiler18:29 Turizmin yeni adresi Tunceli’de terörün son kalıntıları temizleniyor18:26 JASAT hırsızı kıskıvrak yakaladı18:25 Kuyumcu soygunuyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı18:25 Başkan Kurnaz: “Kapımız da gönlümüz de milletimize hep açık olacak”18:24 Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem18:21 AFAD, “ Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11’de 5,6 büyüklüğünde bir dep...18:19 Eskrimci Doruk Erolçevik: “Şampiyon olmak çok değişik bir duygu”18:13 Geleceğin teknoloji liderleri TEKNO-SEL’de ödüllerini aldı18:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan’ı resmi törenle karşıl...18:07 İran: "İsrail, tehditlerine devam ederse nükleer programda değişikliğe gide...18:07 Vali Aslan “Milletimizin iradesi ile yetki aldınız”18:07 Vali Taşolar: “Çankırı’da hiç bir sokak kabadayısının gezmesine müsaade etm...18:05 Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı18:00 Keşan’da trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi17:59 Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: "İkimiz de rahat ne...17:57 Konya’da iki araç çarpıştı: 1 yaralı17:56 Direksiyon hakimiyetini kaybedip direğe çarptı: 1 ölü, 2 yaralı17:56 Başkan Şerifoğulları Elazığspor’un antrenmanına çıktı17:52 Boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrası ile kurtarıldı
Yerel 13 Ekim 2016 - 16:08 Yorum: 0

Çankırı’daki Trafik Sorununa Neşter

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, yerel seçimlerde sözünü verdiği Aşiyan Köprülü Kavşak Projesi'nin 4 Kasım 2016 tarihinde ihalesinin yapılacağını...

Çankırı’daki Trafik Sorununa Neşter

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, yerel seçimlerde sözünü verdiği Aşiyan Köprülü Kavşak Projesi'nin 4 Kasım 2016 tarihinde ihalesinin yapılacağını müjdeledi. Dinç, "Çankırı'nın trafik sorunu için çok önemli bir projesi start alıyor." dedi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Belediye Sarayı 4. kat toplantı salonunda basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Dinç, uygulama projesi belediye tarafından hazırlanan Aşiyan Köprülü Kavşak Projesi'nin Karayolları tarafından ihale edildiğini belirterek ekibi ile birlikte basın mensuplarına proje hakkında teknik bilgiler verdi.

Çankırı Belediyesi olarak, şehrin mevcut ve ileri dönemde trafiğini rahatlatmak için sivil toplum kuruluşları da olmak üzere ilgili kurumlar ve kişilerle bir çok toplantı düzenlediklerini hatırlatan Dinç, "Şehir içi trafik akışı ile ilgili mevcut problemleri çözmek için ekibimiz ile birlikte uzun süredir çalışıyor, bu işe kafa yoruyoruz. Şehrimizde ciddi anlamda trafik problemi yaşanıyor. Aşiyan Köprülü Kavşak Projemiz ile bu probleme kalıcı ve etkin çözüm getirmiş olacağız. İl Özel İdaresi, DSİ, Karayolları ve şahıs mülkiyetleri ile ilgili eksiklikleri Belediyemize her hangi bir yük ve maliyet getirmeden çözüme kavuşturduk. İhalesi 4 Kasım'da yapılacak proje 1 yıl içerisinde tamamlanacak. Bu projede Çankırı'dan desteğini esirgemeyen değerli Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan Beyefendi'ye, Genel Müdürümüz İsmail Kartal Bey'e, Bölge Müdürümüz Hüsamettin Bey'e, İl Başkanımız Celal Kaman'a, milletvekillerimize, bu projeyi olgunlaştıran teknik ekibime ve proje firmasına teşekkür ediyorum. Halkımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun."dedi.

Aşiyan Köprülü Kavşak Projesi, sadece Aksu mahallesi ile Karataş'ı değil, şehrin dört yakasını da birleştirecek. Ilgaz'dan Aksu ve Yenimahalle'ye gitmek isteyen veya Aksu'dan Ilgaz'a geçmek isteyen kişi lise kavşağını kullanmadan ulaşımı sağlayabilecek.

"Olmaz Denen Proje Gerçekleşiyor"

Son 3 yıldır toplantılarda da sunumu yapılan projenin eksiklikleri giderilerek son şekli ile Karayollarının onayından da geçmesinin ardından ihalesi yapılacak. Belediye Başkanı İrfan Dinç, 4'lü kavşakların bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir proje hazırladıklarını belirterek "Olmaz, yapılamaz denen proje, trafik probleminin çözümü için alternatif önemli bir proje olacak." diye konuştu.

Proje, Çankırı Ankara yolu Çankırı şehir geçişinde öngerme kirişli betonarme köprü, toprakarme duvar, betonarme istinat duvar ve üst yapı işleri ile 4 Kasım 2017 tarihine yetiştirilecek.

Çankırı’daki Trafik Sorununa Neşter

Çankırı’daki Trafik Sorununa Neşter

Çankırı’daki Trafik Sorununa Neşter

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber