Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

Çankırı'yı liselilerin yetiştirdiği çiçekler güzelleştirecek

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi şehri güzelleştirmek amacıyla kullanacağı çiçekleri, Şehit Mehmet Ata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden alacak.Belediye Başkanı İrfan Dinç, gazetecilere...

Çankırı'yı liselilerin yetiştirdiği çiçekler güzelleştirecek

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi şehri güzelleştirmek amacıyla kullanacağı çiçekleri, Şehit Mehmet Ata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden alacak.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıllarda Çankırı Orman İşletme Müdürlüğü ile imzaladığı protokolle, Çankırı'da ağaçlandırma seferberliği başlattıklarını belirtti.

Çiçeklendirme seferberliği başlattıklarını dile getiren Dinç, çiçek üretimini teşvik etmek için ortak bir çalışmaya daha imza attıklarını, şehre katkı sağlayacak her türlü sosyal projenin içinde yer almak istediklerini vurguladı. 

İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı ise öncelikle eğitim alanında yaptığı hizmetlerden ötürü Dinç'e teşekkür etti.

Daha sonra Belediye Başkanı İrfan Dinç ile İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı arasında protokol imzalandı. Protokol çerçevesinde, Şehit Mehmet Ata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi seralarında 5 bin çiçek yetiştirilecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber