Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 11 Aralık 2014 - 09:08 Yorum: 0

‘Çapkın kadınım aşk severim!’

03 Productions Turkey’in yemeğinde konuşan Uzerli, “Kalbim iki yıldır başka bir adam için çarpmadı. Birine âşık olursam tek eşli yaşarım. Büyük konuşuyorum ve sette aşk yaşamam” dedi

‘Çapkın kadınım aşk severim!’

İLKNUR TAŞ

Yüz bölüm oynadığı ‘Muhteşem Yüzyıl’dan sonra yeni projesi merakla beklenen Meryem Uzerli, önceki akşam yeni yapım şirketi 03 Productions Turkey’ in yemeğinde objektiflerin önüne geçti. 2015 yılının ilk yarısında başlanması hedeflenen O3 Productions Turkey projesinde yer alacak olan Meryem Uzerli, Saner Ayar ve Onur Güvenatam’ın ev sahipliğinde, MBC Group Direktörü Fadi İsmail’in de katıldığı yemekte gazetecilerle bir araya geldi.

‘Para seni ölümden kurtarmaz’
Türkiye’de çalışmaya cesaret edemediğini ama O3 Productios’ın kendisini inandırdığını belirten Uzerli, şunları söyledi:
“Geldiler, anlattılar ve gönlümü kazandılar. dizi yapmak istemiyordum. Para kazanmak, ünlü olmak önemli değil hayatımda. Kızım Lara var ve başka bir şey istemiyordum. Para sadece bir kâğıt. Bu dünyada kalıcı değilim. Para seni ölümden kurtarmayacak.”
Almanya’ya döndükten sonra daha önce çalıştığı bir hastaneye tekrar iş başvurusunda bulunduğunu söyleyen Uzerli, “2017’ye kadar çalışmak için imza attım. Daha sonra dizi projesi için anlaşınca, anlaşmamı iptal ettiler” dedi.
Projenin yönetmeliğini Yağmur ve Durul Taylan kardeşlerin yapacağından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Uzerli, “Kalbim iki yıldır başka bir adam için çarpmadı. Birine âşık olursam tek eşli yaşarım. Çapkın bir kadınım ve aşk severim. Ama iş ve aşkı ayırıyorum. Büyük konuşuyorum ve sette aşk yaşamam” dedi.

Partneri Kıvanç mı?

Kızını 15 yaşına kadar basına göstermeyi düşünmediğini belirten Uzerli, “Reklam teklifleri de geldi ama kabul etmedim. 100 milyon Euro verselerde, göstermeyeceğim. Babasıyla da bir sıkıntısı yok. İstediği zaman gelip, görüyor” dedi. Uzerli’nin partnerinin ise Kıvanç Tatlıtuğolacağı ve birkaç gün içerisinde imza atacağı iddia edildi.

Haber Kaynağı: Milliyet
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber