Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 18 Ekim 2016 - 14:33 Yorum: 0

Çarıkçı: "Boluspor şirketleşmek zorunda"

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'da şirketleşmek için çalışmalar devam ederken, Başkan Necip Çarıkçı, "Boluspor Kulübü şirketleşmek zorunda" dedi.

Çarıkçı: 'Boluspor şirketleşmek zorunda'

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'da şirketleşmek için çalışmalar devam ederken, Başkan Necip Çarıkçı, "Boluspor Kulübü şirketleşmek zorunda" dedi.

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, şirketleşme ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Boluspor Kulübü A.Ş. olmak zorunda. Bunun için de gelecek hafta TFF Başkanımız Yıldırım Demirören'le bir görüşme yaparak konu hakkında bilgi alacağız. Beşiktaş'ın CEO'suyla toplantı yapacağız. Amacımız Boluspor'u artık bir şirket yapmak. Boluspor'u borsaya sokmak istiyoruz. 2 ay içerisinde artık Boluspor Kulübü bir A.Ş. olacak. Artık herkes Boluspor Kulübü'nden hisse alıp, para yatıracak" şeklinde konuştu.

Boluspor'un proje üreten bir kulüp haline geleceğini söyleyen Başkan Necip Çarıkçı, "Artık Boluspor şahısların değil şirketlerin bir kulübü olacak. Bu Boluspor'a değer katacak. Boluspor bundan sonra proje üretecek. İhaleye girecek, şirket kuracak ve para kazanacak" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber