Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Eylül 2015 - 13:51 Yorum: 0

Çarmuzu Mahallesinde asfaltlama çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi İlçesine bağlı Çarmuzu Mahallesinde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Çarmuzu Mahallesinde asfaltlama çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi İlçesine bağlı Çarmuzu Mahallesinde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Malatya’nın 13 ilçesinde yol hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, il merkezinde bulunan mahallelerde de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Çarmuzu Mahallesi sınırları içinde bulunan ve Yaka Mahallesine kadar uzanan 5 kilometre uzunluğundaki Yankı Caddesi standartlara uygun hale getiriliyor. Büyükşehir Belediyesi 5 kilometrelik yolun 2 kilometrelik bölümünü tamamladı.

Bölgenin ulaşım yükünü çeken Yankı Caddesi’nde çalışmalar tamamlandığında, çevre yolunu kullanmadan Yaka Mahallesine ulaşım rahatlıkla yapılabilecek.

Yapılan çalışmaları yakından takip eden Çarmuzu Mahalle Muhtarı Hacı Korkmaz, Büyükşehir Belediyesinin Çarmuzu Mahallesinde güzel ve önemli yol çalışmaları yaptığını, yapılan çalışmalarla Çarmuzu Mahallesinin de bir alt merkez haline geleceğini söyledi.

Yankı Caddesinin önceki isminin Kayalık Caddesi olduğunu hatırlatan Korkmaz, “İsim değişikliklerinin ardından caddemizin ismi Yankı Caddesi oldu. Caddemiz önceden 3 metre genişliğindeydi. Yapılan yol genişletme çalışmalarından sonra caddemizin genişliği 13 metreye çıkarıldı. Bu çalışmanın devamında birinci kat bir asfalt serilmişti. O günden bu tarihe kadar yıpranan yol acil bakım istiyordu. Büyükşehir Belediyemiz de Kaynarca İlköğretim Okulu önünde başlayarak Yaka Mahallesine kadar yolumuzu yapılıyor. Ekipler canla başla çalışıyor. Yapanlardan Allah razı olsun” dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber