Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Şubat 2018 - 11:33 Yorum: 0

Çarşamba Ticaret Borsasından Mehmetçiğe fındık

Suriye hudut güvenliğini ve bölgede istikrarı sağlamak için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe manevi destek sağlamak amacıyla...

Çarşamba Ticaret Borsasından Mehmetçiğe fındık

Suriye hudut güvenliğini ve bölgede istikrarı sağlamak için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe manevi destek sağlamak amacıyla Çarşamba Ticaret Borsası tarafından üzerilerinde mesajlar yazılı olan 10 bin paket fındık gönderildi.

Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe moral verebilmek için Çarşamba Ticaret Borsası harekete geçti. Çarşamba Ticaret Borsası tarafından hazırlatılan kutular içerisindeki 10 bin paket fındık, Suriye'nin Afrin bölgesine gönderilmek üzere Samsun AFAD'a teslim edildi. Samsun'dan diğer malzemelerle birlikte yola çıkacak fındık paketleri, yetkililer tarafından bölgede güvenlik güçlerine hediye olarak dağıtılacak.

"Mehmetçiğin yanındayız"

Hudut güvenliğini ve bölgede istikrarı sağlamak için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere moral sağlamak için bunu gerçekleştirdiklerini söyleyen Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, "Halkımızın her kesimiyle kahraman güvenlik güçlerimizin, Mehmetçiğimizin yanlarında olduğumuzu belirtmek istedik. Bu operasyonlar Afrin'de teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkına yapılan baskı ve zulmü bitirmek, orada insanları kurtarmak üzere başlamış ve sürmektedir. Türkiye Cumhuriyeti kendisine yönelik her türlü tehdidi bertaraf etmeye kararlı ve bunu başarabilecek güce sahiptir. Devletimizin meşru müdafaa hakkı olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nın tek hedefi bölgeyi kana bulayan, mazlumlara zulmeden ve ülkemizi tehdit eden terör örgütleri ve teröristlere karşıdır" dedi.

"Biz 80 milyon kardeşiz"

Borsa olarak bu davranışları oradaki güvenlik güçlerine en azından bir parça moral desteği olursa mutlu olacaklarını kaydeden Yılmaz, "Onlar, ailelerini geride bırakarak bizler için, vatan için kimi şehit, kimi gazi oluyor. Onlara minnetimiz asla ödenemez. Her dönem ifade ettiğimiz gibi terörle beslenenler ve onları destekleyenler ile buna alet olanlar içeride de, dışarıda da asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Suriye'nin kuzeyinde gecesini gündüzüne katarak hainlere karşı milletimizi, vatanımızı, çocuklarımızı ve geleceğimizi koruyan kahraman askerlerimizin ve polislerimizin her zaman yanında olduğumuzu buradan tekrar duyuruyoruz. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Millet olarak da, devlet olarak da asla korkmuyoruz. Biz 80 milyon kardeşiz" ifadelerini kullandı.

Çarşamba Ticaret Borsasından Mehmetçiğe fındık

Çarşamba Ticaret Borsasından Mehmetçiğe fındık

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber