Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Şubat 2019 - 17:03 Yorum: 0

Çarşı mahalle bekçileri suçlulara göz açtırmıyor

Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü Güven Polis Merkezi Amirliğine bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçilerimiz 06 Şubat 2019 günü Umut mahallesi Maaşkuyu...

Çarşı mahalle bekçileri suçlulara göz açtırmıyor

Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü Güven Polis Merkezi Amirliğine bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçilerimiz 06 Şubat 2019 günü Umut mahallesi Maaşkuyu caddesi üzerinde devriye görevlerine ifa ettikleri sırada durumundan şüphelendikleri S.T., Y.Ö., ve H.K. isimli 3 şüphelinin üzerinden silah ve esrar yakaladı.

Yakalanan şahıslardan S.T "nin üst aramasında, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet dolu fişek, Y.Ö.'nün yapılan üst aramasında, 3,9 gram esrar maddesi ele geçirildi. H. K. isimli şüpheli şahısın ise yapılan incelemelerde "Tutuklu ve Hükümlünün Kaçması, Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıca Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak, Pek Az Sayıda Mermi Bulundurma veya Taşıma" suçlarından arandığı tespit edildi.

Haklarında yapılan yasal işlemler sonrası adli makamlara sevk edilen şüphelilerden H.K. tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber