Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 28 Nisan 2017 - 14:38 Yorum: 0

Çarşıda çıkan tente yangını büyük paniğe neden oldu

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen olayda esnafın gerdirdiği yaklaşık 100 metre uzunluğundaki güneşliğin (tente) bir anda alev aldı.

Çarşıda çıkan tente yangını büyük paniğe neden oldu

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen olayda esnafın gerdirdiği yaklaşık 100 metre uzunluğundaki güneşliğin (tente) bir anda alev aldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken büyük panik yaşandı.

Olay, Sandıklı ilçe merkezindeki Uzun Çarşı da meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü yaşanan olayda esnaf tarafından çarşının üstüne boydan boya gerdirilen yaklaşık 100 metre uzunluğundaki güneşlik bir anda alev aldı. Olayın Cuma namazı saatlerinde meydana gelmesi ve çarşının o esnada tenha olması olası bir faciayı önlerken, yangına ilk müdahaleyi ise çevreden yetişenler yaptı. Olayın ardından bölgeye gelen polis ve itfaiye ekipleri inceleme başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber