Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 24 Haziran 2016 - 13:53 Yorum: 0

Çasiad Başkanı Halil İbrahim Kuzucu:

Çalı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) üyeleri, düzenlenen geleneksel iftar programında bir araya geldi.

Çasiad Başkanı Halil İbrahim Kuzucu:

Çalı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) üyeleri, düzenlenen geleneksel iftar programında bir araya geldi. ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Kuzucu, yakın zamanda Çalı OSB bayrağının bölgede dalgalanacağını söyledi.

ÇASİAD, Bursa iş ve siyaset dünyasını iftar sofrasında buluşturdu. Programa Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç'ın yanı sıra, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Remzi Topuk, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve çok sayıda iş adamı katıldı. Ev sahibi olarak programın açılış konuşmasını yapan Başkan Halil İbrahim Kuzucu, paylaşmanın merhametin üst düzeyde olduğu ramazan ayının bereketinin diğer aylara da yansımasını temenni ederek, "Kurulduğumuz günden bu yana bölgemizde istihdam sağlıyor, ülkemiz ekonomisine katkı koyuyoruz. Ancak zaman içerisinde gelişen şartlar, yatırım maliyetlerinin artması ve dünya konjonktürünün değişmesiyle sanayiciler olarak zorluklar yaşamaktayız. Bölgemizde faaliyet gösteren firmaların işbirliği ve uyum içerisinde üretim yapmalarının bu zorlukları ortadan kaldıracağı ve verimliliği artıracağı kanaatindeyim" dedi.

Islah OSB sürecine de değinen Halil İbrahim Kuzucu, başvuru dosyasını 2011 yılında bakanlığa sunduklarını hatırlatarak, bu süreçte kendilerine büyük ölçüde yardımcı olan geçmiş dönem Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve BTSO Başkanı İbrahim Burkay'a teşekkür etti. Bayram sonrasında gereken diğer evrakların da bakanlığa sunulacağını dile getiren Kuzucu, yakın zamanda Çalı OSB bayrağının bölgede dalgalanacağını söyledi.

BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ise "Türkiye'nin etrafına baktığımızda savaş var. Ülke içerisine baktığımız da ise bazı sıkıntılar görülüyor. Ama buna rağmen ilk çeyrek büyümesinin yüzde 4,8 civarında olması bir çok ekonomisti ve ülkeleri şaşırttı. Ama bundan bizler çok mutlu olduk. buradaki herkesi tebrik ediyorum. Çünkü buradaki insanların gayretiyle oluyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber