Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 10 Ağustos 2022 - 12:48 Yorum: 0

Casper’ın yeni telefonu VIA E30 Plus satışa çıktı

"Bir fiyat performans telefonuyla sınırlar ne kadar zorlanabilir?" sorusunun yanıtı Türkiye'nin teknoloji markası Casper'dan geliyor.

Casper’ın yeni telefonu VIA E30 Plus satışa çıktı

"Bir fiyat performans telefonuyla sınırlar ne kadar zorlanabilir?" sorusunun yanıtı Türkiye'nin teknoloji markası Casper'dan geliyor. Çoklu kamera özellikleri, geniş IPS ekran teknolojisi, 128GB dahili bellek ve dayanıklı bataryası ile sınırları zorlayan Casper'ın yeni telefonu VIA E30 Plus tüketicilerin kullanımına sunuldu.

Her an her yerde kullanıcıların ellerinde olan akıllı telefonlardan beklentiler son yıllarda trend ihtiyaçlara yönelik değişim gösteriyor. Tüketiciler geniş ekrandan üstün teknolojiye sahip kameraya, güçlü bataryadan yüksek kapasiteli dahili belleklere kadar daha güçlü telefonlara ihtiyaç duyuyor. Tüm ihtiyaçlarını da uygun bir fiyatla ve kaliteli donanımla elde etmek isteyen tüketicilerin isteklerine ise Türkiye'nin teknoloji markası Casper yanıt veriyor. Android 11 sürümünün yer aldığı VIA E30 Plus, tüketicilere geniş açılı gerçek fotoğrafların çekilmesine, MediaTek Helio G35 işlemci ile maksimum güce ulaşılmasına ve 5.000 mAh'lik güçlü bataryasıyla da uzun pil ömrüne olanak tanıyor. Ayrıca kullanıcıların daha sonra alacağı Android 12 güncellemesiyle birlikte en güncel ve hızlı yazılım kullanımı da devam ediyor olacak.

Üstün Zekalı Kamera Teknolojisi ve Geniş Açılı Fotoğraflar

Mutluluğun resmini çizemeyenler artık fotoğrafını çekmek istiyor. Bu nedenle de yüksek teknolojiye sahip kameraların bulunduğu telefonlar kullanıcıların ilk tercihi olabiliyor. 16MP ana kamerasını destekleyici 5MP ek kamera ile 115 derecelik geniş açılı fotoğrafların çekilebildiği VIA E30 Plus, 2MP Bokeh kamerası ile fotoğraflara derinlik katabiliyor, yüksek çözünürlük performansının farklı modlar ile desteklendiği 8MP'ye sahip ön kamerasıyla da beğenisi yüksek fotoğrafları kullanıcılara sunuyor. Üstün zekalı kamera teknolojisine de sahip olan VIA E30 Plus, aynı zamanda AI kamera ile 12 farklı kategoriyi bünyesinde barındırıp, fotoğraf anında en uygun kategoriyi seçerek fotoğrafı kategoriye göre optimize ediyor. Ayrıca kullanıcıların fotoğraf sanatını VIA E30 Plus ile keşfetmelerini sağlayan Casper, 12 ayrı çekim modu ile profesyonel fotoğraf dünyasına adım atmayı da kolaylaştırıyor.

Geniş Ekranda Maksimum Verimlilik Sunuluyor

Kullanıcılar artık geniş ekranlarda videoları izlemek, oyunları oynamak istiyor. Yüzde 89.8 ekran gövde oranı, HD ve 6.528" geniş ekranına sahip yeni VIA E30 Plus telefonunda kullanıcılarına geniş görüntüleme açısı deneyimini maksimum verimlilikle sunuyor. Damla çentik ekranın bulunduğu VIA E30 Plus, tüketicilerin müzik, video ve fotoğraflarını uzun süre arşivleyebileceği 128GB ROM'a sahip geniş depolama alanını da barındırıyor. Aynı zamanda 4GB RAM sayesinde de telefonun açıldığı andan itibaren hızlı olmasını sağlayan VIA E30, 8 çekirdeğe sahip MediaTek Helio G35 işlemcisiyle de maksimum gücü vadediyor. Ayrıca 5000 mAh değerine ve akıllı enerji yönetimi teknolojisine sahip pili sayesinde uzun ömür ve kaliteli deneyimler de sunan VIA E30 Plus, kullanıcılara 1 şarjla 11 saat 720P video izlemeyi, 135 saat Stand By konumda telefonun kalmasını ve 45 saat 2G ile konuşma fırsatını tanıyor. Dokunmatik parmak izi ve yüz tanıma sensörleriyle de yüksek güvenlik düzeyinde kullanımların gerçekleştirildiği yeni VIA E30 Plus, Android 11 sürümüyle de kullanıcılara en güncel ayrıcalıkları sunuyorken Android 12 güncellemesi de kullanıcılara gelecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber