Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 12:13 Yorum: 0

Çatak'ta "Mesleğimi Seviyorum" Projesi

VAN (AA) - Çatak ilçesinde "Mesleğimi Seviyorum" Projesine yönelik seminer düzenlendi.Atatürk Ortaokulu'nda düzenlenen seminerde konuşan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nuran Altan Göl,...

Çatak'ta 'Mesleğimi Seviyorum' Projesi

VAN (AA) - Çatak ilçesinde "Mesleğimi Seviyorum" Projesine yönelik seminer düzenlendi.

Atatürk Ortaokulu'nda düzenlenen seminerde konuşan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nuran Altan Göl, göreve geldiği günden beri temel eğitimde başarı oranının üst düzeylere çıkarılması amacıyla çeşitli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Bu kapsamda öncelikle okul öncesi eğitimi detaylarıyla masaya yatırdıklarını ifade eden Göl, şöyle konuştu:

"Çalıştaylar ve toplantılar yapılarak, 5 temel konu çevresinde projeler üretildi. Bu projeleri Van'daki tüm kurum ve kuruluşlar da destekledi. Şubat ayı itibariyle tüm ilçelerde 3 projemiz yürürlüğe girdi. Yürütme ekipleri oluşturularak, projeler büyük bir istekle uygulanmaya başlandı. Bugün gerçekleştirilen seminer ise Mesleğimi Seviyorum Projesi'nin içinde yer alan okul öncesi öğretmenlerine ve idarecilere yönelik. Projemizde okul öncesi program, etkinlik örnekleri, aile etkinlikleri ve özel eğitime gereksinim duyan öğrencilerimize yönelik seminerler yer alıyor. Bu kapsamda İpekyolu, Edremit, Tuşba, Bahçesaray ile Çatak'ta seminer verdik. Yarın da Başkale ve diğer ilçelerde seminer düzenleyeceğiz."

Seminerlerin çok verimli ve etkili geçtiğini, öğretmen ve idarecilerin bu çalışmadan heyecan duyduğunu bildiren Göl, projede yer alan ekiplere ve seminere katılan öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nuran Altan Göl de ilçede öğrenim gören 8. sınıf öğrencilerinin nisan ayında yapılacak TEOG sınavında başarılarını artırmaya yönelik çeşitli toplantılar yapıldığını ve fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Ardından Şefkat Anaokulu Müdürü Mecit İlkan ve Rehber Öğretmen Rıdvan Turunç tarafından proje hakkında sunumlar yapıldı.

Seminere, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Salih Taş, şube müdürleri Metin Yaltay ve Burhan Şahin, okul idarecileri ile okul öncesi öğretmenleri katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber