Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 21 Ekim 2017 - 09:58 Yorum: 0

Çatıda sıkışan yavru kediyi itfaiye kurtardı

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde henüz gözleri açılmadığı için çatı arasında sıkışan ve çıkış yolu bulamayan yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından...

Çatıda sıkışan yavru kediyi itfaiye kurtardı

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde henüz gözleri açılmadığı için çatı arasında sıkışan ve çıkış yolu bulamayan yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtardı.

Olay, Başiskle ilçesi Vezir Mahallesi Hakan Sokak üzerinde bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre çatı katından yavru kedi sesi geldiğini duyan ev sakinleri, sesin geldiği yeri tespit etmek için uzun süre uğraştı. Tüm aramalara rağmen sesin nereden geldiğini bulamayan ev sakinleri, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler de uzun süre sesin geldiği yeri tespit etmek için çaba harcadı.

Sesin geldiği yeri tespit eden ekipler, çatı arasındaki boşluğa sürünerek girdikten sonra yavru kediyi bulunduğu yerden kurtardı. Yeni doğduğu ve henüz gözleri açılmadığı belirlenen kedi, ev sahiplerine teslim edildi. Ev sahipleri de nasıl besleneceğini bilemedikleri kediyi, zabıta ekiplerine teslim etti.

Çatıda sıkışan yavru kediyi itfaiye kurtardı

Çatıda sıkışan yavru kediyi itfaiye kurtardı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber