Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Eylül 2016 - 22:03 Yorum: 0

Çatır: "Yenemeyeceğimiz takım yok"

TFF 1. Lig'in 5. haftasında kendi sahasında Adana Demirspor'u 4-2 yenerek farklı bir galibiyet alan Balıkesirspor'un Yardımcı Antrenörü Engin Çatır, Balıkesirspor'un...

Çatır: 'Yenemeyeceğimiz takım yok'

TFF 1. Lig'in 5. haftasında kendi sahasında Adana Demirspor'u 4-2 yenerek farklı bir galibiyet alan Balıkesirspor'un Yardımcı Antrenörü Engin Çatır, Balıkesirspor'un yenemeyeceği hiç bir takımın olmadığını söyledi.

Balıkesirspor Yardımcı Antrenörü Engin Çatır maç sonu değerlendirmelerde bulundu. Çatır açıklamasında, "Çok stresli ve sıkıntılı bir ortamda maça çıktık. Futbolcularımız ne söylediysek onları yerine getirdi. Çok karakterli, dürüst 25 tane arkadaşımız var. Bundan sonraki maçlarda da aynı mücadele, gösterdiğimiz sürece bu takımın yenemeyeceği hiç bir takım yok" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber