Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Haziran 2016 - 13:14 Yorum: 0

Çatısını Tamir Ettirmek İçin İntihar Etmek İstedi

Manisa'da konuşma engelli bir vatandaş çatısını tamir ettirmek için Şehzadeler Belediyesinin 8'inci katına çıkarak intihar etmek istedi.

Çatısını Tamir Ettirmek İçin İntihar Etmek İstedi

Manisa'da konuşma engelli bir vatandaş çatısını tamir ettirmek için Şehzadeler Belediyesinin 8'inci katına çıkarak intihar etmek istedi. Polisin iknası sonrası çatıdan indirilen genç adam, belediyeye istek dilekçesini verdikten sonra ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

ÇATI İÇİN ÇATIDA İNTİHAR ŞOV

Manisa'nın merkez belediyelerinden Şehzadeler Belediyesinin çatısı yine bir intihar girişimine sahne oldu. Daha önce de 2 vatandaşın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunduğu Şehzadeler Belediyesine gelen 36 yaşındaki konuşma engelli Aytekin K., binanın çatısına çıktı. Belediye başkan yardımcısı ile görüşmek istediğini bildiren Aytekin K., yoksa kendisini aşağıya atacağını söyledi.

YARIM SAAT İSTEK DİLEKÇESİ YAZDI

Olay yerine itfaiye ve 112 ekipleri gelmeden polis tarafından ikna edilen Aytekin K., çatıdan indirildi. Aytekin K., yaklaşık yarım saat belediye binasında isteklerini belirten bir dilekçe yazdıktan sonra ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Aytekin K.'nın konuşmasında problem olduğu ve kısa bir süre önce hasar meydana gelen evinin çatısını belediyeye tamir ettirmek istediği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber