Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Haziran 2016 - 23:58 Yorum: 0

Çaturoğlu Bakan Özlü’yü Makamında Ziyaret Etti

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı Islah OSB, Alaplı, Ereğli ve Çaycuma OSB'ler, Alaplı Dereağzı Mahmuzlarının uzatılması, Filyos...

Çaturoğlu Bakan Özlü’yü Makamında Ziyaret Etti

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı Islah OSB, Alaplı, Ereğli ve Çaycuma OSB'ler, Alaplı Dereağzı Mahmuzlarının uzatılması, Filyos Endüstri Bölgesi, Filyos ve Ereğli Bozhane Limanları ile ilgili önemli gelişmelerin kaydedildiğini belirtti.

Zonguldak ve ilçelerinin sorunlarını Ankara'da bakanlıklar nezdinden çözmek amacıyla girişimlerini aralıksız olarak sürdüren AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü başta olmak üzere Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Alt Yapı Yatırımları Genel Müdür Vekili Metin Akbaş ile ayrı ayrı görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmelerde Zonguldak adına hayati önemi bulunan konularında gündeme geldiğini belirten Çaturoğlu, "Zonguldak'ımızda halkın bizden beklediği talepleri karşılama adına gerek Türkiye Büyük Millet Meclis'inde (TBMM) gerekse bakanlıklar, genel müdürlüklerde yoğun mesai harcıyoruz. Aynı zamanda Zonguldak'ımızın sınır ili olan komşumuz Düzce'den Milletvekili olan Değerli Dostum Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile makamında olumlu geçen bir görüşme gerçekleştirdik" dedi.

Çaturoğlu Bakan Özlü’yü Makamında Ziyaret Etti

Çaturoğlu Bakan Özlü’yü Makamında Ziyaret Etti

Çaturoğlu Bakan Özlü’yü Makamında Ziyaret Etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber