Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 18 Ekim 2017 - 13:23 Yorum: 0

Çavdarhisar Kaymakamı, İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle ’Kariyer Günleri’nde buluştu

Çavdarhisar İmam Hatip Ortaokulu "Kariyer Günleri" kapsamında, Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, öğrencilerle bir araya geldi.

Çavdarhisar Kaymakamı, İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle ’Kariyer Günleri’nde buluştu

Çavdarhisar İmam Hatip Ortaokulu "Kariyer Günleri" kapsamında, Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakamlık mesleğinin tanıtımı ile başlayan söyleşi, meslek hakkındaki önerilerle devam etti.

Okul öğrencilerinin tamamının katıldığı "Kariyer Günleri" etkinliği, Çavdarhisar İmam Hatip Ortaokulu Toplantı Salonu'nda yapıldı. Kaymakam Kadir Yurdagül, Kaymakamlık mesleğini seçme sebebini, okul yıllarında gördüğü bir valinin sözlerinden etkilenerek karar verdiğini söyledi.

Yurdagül, mesleği hakkında bilgi vererek, öğrencilik ve meslek yaşamı ile ilgili tecrübelerini, anılarını paylaştı.

Yurdagül, "Kaymakamlık mesleğinin en önemli özelliği dinlemek ve anlamaktır. Sizler de mesleğinizde başarılı olabilmeniz için çok çalışmanız gerekir. Türkiye 2023 hedeflerine sizlerle ulaşacak, bunun sorumluluğu ile araştırmacı bir ruhla çok kitap okuyun, merak ettiğiniz her türlü mesleki sorunun cevabı için Kaymakamlık makamının kapıları sizlere her zaman açıktır" dedi.(YD - EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber