Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 09 Mart 2021 - 10:43 Yorum: 0

Çavdarhisar’da sıkı denetim

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi kapsamında iş yerlerine ve toplu ulaşım araçlarına Korona virüs (Covid19) denetimi...

Çavdarhisar’da sıkı denetim

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi kapsamında iş yerlerine ve toplu ulaşım araçlarına Korona virüs (Covid19) denetimi gerçekleştirildi.

Çavdarhisar Kaymakamı Armağan Yazıcı, yaptığı açıklamada, "İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Gülmez, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Baykara, başkanlığında ilçemizde denetimler devam ediyor. İçişleri Bakanlığımızın Dinamik Denetim Modeli kapsamında ilçemizde Korana virüs denetimleri günün he saati devam ediyor. Salgınla mücadelede restoran, lokanta gibi yeme içme yerleri, şehir içi ve şehirler arası toplu ulaşım yerleri denetlendi" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber