Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Mart 2018 - 13:33 Yorum: 0

Cavit Altunay, son yolculuğa uğurlandı

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Türk ve Galatasaray basketbolunun önemli isimlerinden Cavit Altunay için Galatasaraylılar Yurdu'nda tören düzenlendi.

Cavit Altunay, son yolculuğa uğurlandı

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Türk ve Galatasaray basketbolunun önemli isimlerinden Cavit Altunay için Galatasaraylılar Yurdu'nda tören düzenlendi. Törene Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de katıldı.

Türk basketbolunun duayen isimlerinden Cavit Altunay, 86 yaşında vefat etti. Altunay için Galatasaraylılar Yurdu'nda tören düzenlendi. Törene Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray Odeabank eski Başantrenörü Erman Kunter, akrabaları ve sevenleri katıldı. Törende konuşan Cengiz, "Cavit hoca Türk basketbolu için önemli biri. Galatasaray'ın Türk sporunda sadece voleybolda futbolda değil, basketbolda da öncülük ettiğinin göstergesiydi. O çok mütevazı bir kişilikti. Ben kendisi ile şahsen tanışmadım ama sporla ilgilenen biri olarak tanıyordum. Allah rahmet eylesin. Sevenlerine, Türk sporuna başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Cavit Altunay'ın naaşı Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Küçük Halkalı Mezarlığı'nda defnedildi.

Cavit Altunay, son yolculuğa uğurlandı

Cavit Altunay, son yolculuğa uğurlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber