Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Mayıs 2016 - 17:38 Yorum: 0

Çavuşoğlu: "Pro Lisansı Olmayan Herkes Bu Seminere Katılmak Zorunda"

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Rıza Çavuşoğlu, Zorunlu Gelişim Semineri hakkında bilgi verdi.

Çavuşoğlu: 'Pro Lisansı Olmayan Herkes Bu Seminere Katılmak Zorunda'

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Rıza Çavuşoğlu, Zorunlu Gelişim Semineri hakkında bilgi verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği seminer hakkında bilgi veren TÜFAD İstanbul Şubesi Başkanı Rıza Çavuşoğlu, "Talimatlar gereği Pro Lisans dışındaki bütün çalıştırıcıların sahip oldukları diploma neticesinde bu seminere katılmak zorundalar. Bu seminere katılmayan, katılamayan antrenör arkadaşlarımız talimat gereği bir sonraki seminerlere kadar çalışma izni alamazlar. Bu TFF talimatlarında yer almaktadır. Dolayısıyla adı üzerinde Zorunlu Gelişim Semineri yani futbol federasyonunun olmazsa olmaz kabul ettiği bu seminerlere bütün teknik adamlarımız katılmak zorundadırlar. Tarihte ilk defa İstanbul'da Anadolu ve Avrupa yakası olarak düzenlendi. Bu vesile ile İstanbul'daki arkadaşlarımızın ender sayıda seminerleri kaçıran arkadaşlarımız varsa onlar da salı günü Anadolu'da yapılacak seminerlere katılabilecekler" dedi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Rıza Çavuşoğlu, "Şu anda C lisansı bulunan bin 300 arkadaşımız mevcut burada. Bu arkadaşlarımız bir sonraki seminere kadar çalışma belgesi alabilecekler" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber