Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Kültür 11 Ağustos 2020 - 15:58 Yorum: 0

Çay bahçesindeki heyelanı gören anne ile kızı yaşadıkları o korku dolu anları anlattılar

Rize'de dünden bu yana etkili olan şiddetli yağışlar bir çok noktada heyelana neden olurken, İstanbul'dan tatil için geldikleri köylerinde çay bahçesindeki...

Çay bahçesindeki heyelanı gören anne ile kızı yaşadıkları o korku dolu anları anlattılar

Rize'de dünden bu yana etkili olan şiddetli yağışlar bir çok noktada heyelana neden olurken, İstanbul'dan tatil için geldikleri köylerinde çay bahçesindeki heyelanı an be an yaşayan anne ile kızı yaşadıkları o korku dolu anları anlattı.

Dün öğleden sonra bölgede etkili olmaya başlayan şiddetli yağışlar sonrasında merkeze bağlı Taşpınar köyünde bir çay bahçesinde heyelan yaşandı. Heyelan anı ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

Taşpınar köyünde yaşanan yağışı cep telefonu ile kaldıkları evlerinden görüntülemeye çalışan Saime Erbaş ve kızı Eflin Erbaş evin önündeki çay bahçesinde yaşanan heyelan anına da tanık oldu. Yanında bulunan kızı heyelan anında korkuya kapılarak ağlamaya başlayınca anne o anlarda "Ayyyyy, korkma kızım korkma, yok bir şey yok anneciğim, bak orda kaldı korkma" diyerek kızını sakinleştirmeye çalıştı.

İstanbul'dan tatile geldikleri köylerinde heyelan anında büyük bir korku ve panik yaşayan anne ile kızı yaşadıkları o anları anlattı. Anne Saime Erbaş, her şeyin birden bire olduğunu belirterek "Birden bire oldu ne olduysa. Her şey 1 saatin içinde oldu. Koca bir sesle kopmaya başladı ortalık. Büyük bir korku ve felaket atlattık" dedi.

"O anda korku ve panik yaşadık. Buradan gitmek istedik" diyen anne Erbaş " "Muhtarı arayın" diye bağırdım. "Gelsin bizi kurtarsın" diye çünkü her taraf yollar kapandı. Çocuk çok korktu. Ağladım, çığlık attık, panik. Daha önce aynısını yaşadım ben yine buraya gelmiştim. O zaman yukarısı koptu geldi. O korku içimdeydi. Baya bir panik yaşadık" ifadelerini kullandı.

12 yaşındaki Eflin Erbaş ise çok korktuğunu belirterek "O anda buradan hemen İstanbul'a gitmeyi istedim. Anneme seslendim, çok korktum. Her yer yollar kapalıydı. İlk defa bu kadar korku yaşadım, bu kadar yağmur gördüm" açıklamasında bulundu.

Çay bahçesindeki heyelanı gören anne ile kızı yaşadıkları o korku dolu anları anlattılar

Çay bahçesindeki heyelanı gören anne ile kızı yaşadıkları o korku dolu anları anlattılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber