Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Nisan 2014 - 13:28 Yorum: 0

Çay ve Bolvadin'e yapılacak göletlerinin kamulaştırma işlemleri

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Çay ve Bolvadin ilçelerinde inşa edilecek göletlerin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurların, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel...

Çay ve Bolvadin'e yapılacak göletlerinin kamulaştırma işlemleri

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Çay ve Bolvadin ilçelerinde inşa edilecek göletlerin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurların, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından imzalandığı bildirildi. 

Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yatırım programına alınan Bolvadin Yörükkaracaören Göleti ve Sulaması ile Çay Armutlu Göleti ve Sulaması tesisleri için gerekli kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla kamu yararı kararı alınması hususunda olur düzenlendiği ifade edildi. 

Bakan Eroğlu'na sunulan olurların, aynı gün imzalandığı kaydedildi.

Açıklamada, Armutlu Göleti ve Sulaması'nın 8 milyon 450 bin liraya mal edileceği ve bin 920 dekar tarım arazine su temin edileceği kaydedilirken, Bolvadin Yörükkaracaören Göleti ve Sulaması'nın da 3 milyon 700 bin liraya mal edileceği ve 210 dekar araziye su sağlayacağını belirtildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber