Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ekim 2014 - 14:43 Yorum: 0

Çaycuma'da afiş ve pankart asılması yasaklandı

ZONGULDAK (AA) – Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, çevre kirliliğini önlemek için 60 reklam panosu hazırlandığını belirtti.Kantarcı, gazetecilere yaptığı açılamada,  panoların...

Çaycuma'da afiş ve pankart asılması yasaklandı

ZONGULDAK (AA) – Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, çevre kirliliğini önlemek için 60 reklam panosu hazırlandığını belirtti.

Kantarcı, gazetecilere yaptığı açılamada,  panoların bir hafta içerisinde ilçeye konuşlandırılacağını söyledi.

Pankart, afiş, broşür gibi duyuru ve reklam içerikli kağıtların dağıtılması ve asılmasını yasakladıklarını ifade eden Kantarcı, şöyle konuştu:

“Daha önce reklam ve duyuru içerikli kağıtların elektrik direklerine, ağaçlara ve benzeri yerlere asıldığını gördük. Bu uygulama ilçede çevre kirliliğine sebebiyet veriyordu. Modern şehirlerde olduğu gibi biz de çeşitli noktalara toplam 60 reklam panosu hazırlattık. Şu an için tespit ettiğimiz noktalara bunlar dikilmeye başladı. Bu panolardan 10'u belediye duyuru ve ilanları için kullanılacak, diğer 50  ise ilçede ilan ve reklam yayınlamak isteyen esnafın hizmetine sunulacak.”  

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber