Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 16:48 Yorum: 0

Çaycuma'da kanalizasyon temizliği

ZONGULDAK (AA) – Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İstanbul’dan özel şirketten kiralanan araçla kanalizasyon hattı temizleme çalışmalarına başlandığını bildirdi.Kantarcı,...

Çaycuma'da kanalizasyon temizliği

ZONGULDAK (AA) – Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İstanbul’dan özel şirketten kiralanan araçla kanalizasyon hattı temizleme çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Kantarcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk aşamada, Yenimahalle, Kültür ve Sanat Merkezi, Beyler mevkisi, Yalı Caddesi ile yeni imar yolu üzerinden arıtma tesisine giden kolektör hattının temizleneceğini söyledi.

İlçede kanalizasyon hatlarının uzun süre temizlenmediğini ifade eden Kantarcı, “Yıllarca ihmal edilen kanalizasyon hattının temizleme çalışmalarına başladık. Ayrıca kanalizasyon hattına atılan peçete, ıslak mendil ve benzeri atıklar nedeniyle tıkanmalar da meydana gelmekte. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olacaklarına inanıyorum” dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber