Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ekim 2014 - 15:18 Yorum: 0

Çaycuma'da sokaklarda temizlik çalışması

ZONGULDAK (AA) – Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, altyapı çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda temizlik ve onarım çalışmalarının yapıldığını bildirdi.Kantarcı, gazetecilere...

Çaycuma'da sokaklarda temizlik çalışması

ZONGULDAK (AA) – Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, altyapı çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda temizlik ve onarım çalışmalarının yapıldığını bildirdi.

Kantarcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, sokak aralarında altyapı çalışmalarından kaynaklanan toz ve kirliği gidermek için belediye temizlik ekibinin gün boyu çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Çaycuma halkının kaynaklanan kirliliğe karşı duyarlı davranmalarına teşekkür ettiğini ifade eden Kantarcı, “Belediye sınırları içerisinde özellikle çarşı merkezinde altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Bu işten kaynaklanan toz ve kirliğe karşı belediye temizlik ekibimiz gün boyu mesai yapıyor" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber