Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ağustos 2016 - 14:18 Yorum: 0

Çaycuma’da TOKİ’ye büyük ilgi

Çaycuma'da TOKİ'nin yapacağı 384 konut için, ilk günde 300 kişi form aldı.

Çaycuma’da TOKİ’ye büyük ilgi

Çaycuma'da TOKİ'nin yapacağı 384 konut için, ilk günde 300 kişi form aldı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin Çaycuma'da yapacağını duyurduğu 384 konuta Çaycumalılar yoğun ilgi gösterdi. Katlı otoparkın birinci katında Çaycuma Belediyesince oluşturulan bürodan ilk günde 300 form alındı. Açıklanan programa göre formu alan vatandaşların seçtiği konut tipi için belirlenen başvuru ücretini, Ziraat Bankası Çaycuma Şubesine yatırması gerekiyor. 30 Eylül'e kadar sürecek başvuru süresinde, kontenjanın çok üzerinde talep olması bekleniyor. Bu durumda hak sahiplerinin belirlenmesi için Çaycuma Belediyesince noter huzurunda kura çekilecek.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, "Her şey ön gördüğümüz gibi gidiyor. TOKİ'nin yapacağı yatırıma ilçemizden büyük talep olacağını düşünüyorduk. İdareye başvurumuzu bu düşünceyle yaptık. Arkadaşlarım ilk günde 300 başvuru formunun alındığı bilgisini verdi. Toplam 384 konutun yapılacağını düşünürsek, evler ilk günde bitti diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta satışa sunduğumuz Vadi Evleri projemize de büyük ilgi olmuş, üç günde satışa sunduğumuz tüm evlerin satışını tamamlamıştık. Tüm bunlar Çaycuma'nın önemli bir cazibe merkezi olduğunu, insanların buralarda, iyi koşullarda yaşamak istediğini anlatıyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Hemşehrilerimizin daha iyi koşullarda yaşamasını sağlamak, güvenlerine layık olmak ve yaşam kalitelerini yükseltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çaycuma her zaman, her şeyin en iyisini layıktır. Bizi mahcup etmeyen hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber